Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Japán az őrült dolgok hazája, ez nem is vitás. Az interneten számtalan röhögésből fuldoklásba torkolló videó tekinthető meg az elmebeteg japán tévéműsorokból. Ezúttal egy kis versenyt rendezett az egyik csatorna, melyben 10.000 fanatikus jelentkező közül kiválasztottak egyet, aki interjút készíthetett a Harry Potter filmek két főszereplőjével Angliában, az eredeti díszletek között. Nos a Kana névre hallgató győztes kislány nem semmi nyüsszögés és örömkitörés terén. Az első videóban egy varázskalapot próbálgat, melynek felvétele is már orgazmus közeli állapotot idéz elő. És ekkor megjelenik mögötte a király, Daniel Radcliffe személyesen, aki megöleli a az infarktus közeli állapotba került kis rajongóját, aki így hallhatja a szívverését! Felkészülni, vigyázz, LOL!



 

A második videóban épp bemutatják neki a díszlet egyik részét, mikor a fintormester Rupert Grint szólítja le hátulról. A kislány ezután megérinti a szempilláit, megszagolja a kezét, majd lovagol is egy kicsit a vörös idolon. A videóknak csak kis része van feliratozva angolul, de igazából a kislány testbeszédből jeles, úgyhogy érteni fogunk mindent.


 

Címkék: humor harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr311258939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása