Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Már régóta előkészületi szakaszban van a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo című film, amelyben a Walt Disney stúdió újra feldolgozná Jules Verne klasszikus történetét. A Terminator Salvation rendezőjét, McG-t is régóta a filmtervhez kapcsolták, de még mindig gondok vannak a forgatókönyvvel. Most Randall Wallace-t, a Braveheart Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíróját kérték fel, hogy írja át a szövegkönyvet. Szintén ő jegyzi a Pearl Harbor, a Katonák voltunk és A zöldfülű forgatókönyvét. Bill Marsilli (Deja Vu) forgatókönyvét egyszer már teljesen újragondolta Justin Marks, a közelgő He-Man-film első vázlatának írója, de úgy tűnik ez sem felelt meg a stúdió elvárásainak.

A film Nemo kapitány és a csoda-tengeralattjáró Nautilus eredetéről szólna, ami siker esetén később trilógiává bővülhetne. A történet nem hivatalos összefoglalója szerint egy bálnavadász szökevény egy természetvédőhöz társul, hozzájuk csapódik egy rejtélyes nő, és együtt találnak rá a futurisztikus tengeralattjáróra és annak kapitányára. Egy elveszett víz alatti civilizáció után kutatnak, amelynek könyvtáraiban hatalmas tudás halmozódott fel és egy olyan fegyver volt a birtokukban, ami elpusztíthatná az egész emberiséget.

McG úgy nyilatkozott, hogy Will Smith-t szeretné felkérni a címszerepre. A Disney már idén ősszel elkezdené a forgatást Ausztráliában. Arra is van esély, hogy a film részben vagy egészben háromdimenziós formában is megtekinthető lesz majd. A kérdés az, hogy a közönség felkészült-e egy víz alatti fantasy filmre, vagy az alkotás a tizennégy évvel ezelőtti Waterworld sorsára jut.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr801233810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása