Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Masi Oka, aki a Hősök című sorozattal tört be a köztudatba, World Of Warcraft rajongó. Előállt egy film ötletével, amelyben egy hasonló online játék felhasználói arra kényszerülnek, hogy a valóságban is találkozzanak és fantázia karaktereik hősiességéhez mérhető tetteket hajtsanak végre. A Transformers és Star Trek írópárosának Alex Kurtzmannak és Roberto Orcinak megtetszett a The Defenders munkacímű ötlet, így a DreamWorks stúdió segítségével megvalósulhat a filmterv.

Az ötletből azonban nem Kurtzmanék, de nem is maga Oka írnak forgatókönyvet, hanem Garry Whitta, aki a közelgő Book Of Eli forgatókönyvét jegyzi, valamint ő dolgozik Steven Spielberg Akira adaptációján is. Whitta maga is rajongója az MMO játékoknak. Kurtzman és Orci szerint ma már ritkák az olyan filmek, amik az ártatlanságot és a kalandot ötvöznék, mint a korábbi Amblin stúdió olyan filmjei, mint például a '85-ös Kincsvadászok (The Goonies), amelynek Masi Oka is nagy rajongója. Ebben a mostani történetben hasonló tinédzserek egy csoportja alkotná a csapatot, természetesen új színt és stílust is hozva a műfajba.

Már a megfelelő rendezőt is kiválasztották a feladatra D.J. Caruso személyében, akinek tavalyi Eagle Eye című filmje Amerikában 100 millió dollár feletti bevételt ért el, korábban pedig a Disturbia című thrillerrel borzolta a kedélyeket. A filmmel párhuzamosan egy videojátékot is fejlesztenének, amelyről azonban még nem tudni részleteket. Még nem tudni, hogy mikor kezdik meg a forgatást és azt sem, hogy a film legkorábban mikor kerülhet a mozikba.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr831172248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása