Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Pókember 4-nek még a forgatókönyve is alig készült el, David Lindsay-Abaire a közelmúltban adta le a többször átírt, de ezúttal véglegesnek szánt forgatókönyvet. A Pókember sorozat 2007-es harmadik része után sokáig tartott a huzavona a főszereplőkkel és a rendezővel, Sam Raimival is, de végül sikerült megegyezniük, ennek viszont a film bemutatójának időpontja látta kárát. A film csak 2011. május 6-án kerülhet a mozikba. De máris megkezdődött a rajongók (vagy éppen ellenzők) fanart mániájának kiélése. Ugyanakkor a korábbi három film és persze a képregények képanyagaiból jóval egyszerűbb valódinak látszó grafikát kreálni, mint mondjuk az Avatarról.


Pókember 4 poszter
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441163617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.04. 21:57:37

Időközben kiderült, hogy a poszter fake

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.06.04. 22:18:49

@koimbra: Köszönöm a figyelmeztetést. Nem akartam teljesen törölni a bejegyzést, ezért inkább átírtam. Pedig oda szoktam figyelni az ilyesmire, de úgy látszik teljesen kikerülni nem lehet. Egy ennyire korai teaser poszter ténye egyébként nem is lett volna annyira meglepő. Volt már példa hasonlóra.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.05. 11:48:57

Nem azonnal derült ki, sok hírről csak napuok után derül ki, hogy kamu.
süti beállítások módosítása