Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A James Cameron Avatarjával kiemelten foglalkozó MarketSaw blog hozzájutott két mintaképhez, amik a novemberben megjelenő The Art of Avatar: James Cameron's Epic Adventure című könyvből származnak, amelynek részletei már korábban napvilágra kerültek. A blog vezetője a Fox stúdióval is kapcsolatba lépett, akik megengedték neki, hogy közzétegye ezeket a képeket. Tehát mindenképpen hivatalosak.





 

Az első képen ugyanazt a robotikus járművet láthatjuk, mint amelyikről néhány napja szivárgott ki egy kémfotó. Ezúttal azonban a szerkezet felső része, pilótafülkéje és géppuskája is látszik. A második képen a Pandora bolygó repülő lényei üldözik az emberek egyik repülőgépét. Természetesen mivel látványtervekről van szó, ezért nem biztos, hogy a járművek, lények vagy akár maga a környezet teljesen hasonlóan fognak megjelenni a filmben, de az első jelentősebb betekintést nyújtják a film vizuális világába.
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr471149266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása