Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A 20th Century Fox stúdió lefoglalta a www.jamescameronsavatar.com domain nevet, a .net és .org végződésekkel egyetemben. Amellett, hogy ez arra utal, hogy a december 18-án érkező Avatar promóciója hamarosan megindul, azt is jelzi, hogy a filmet a reklámfelületeken a James Cameron's Avatar szerkezettel fogják illetni. Így megkülönböztethetik az M. Night Shyamalan irányítása alatt készülő, hasonló című rajzfilm feldolgozásától (ami ugyan magát az Avatar címet nem kaphatta meg), valamint az Oscar-díjas rendező nevét egyféle márkajelzésként használhatják. Kérdés, hogy az utolsó játékfilmje óta eltelt 12 évben ez a "márkanév" mennyire kopott meg a nagyközönség számára.

A korábban napvilágra került előrendelhető könyvek között több cím is ebben a formában szerepel, a film címe előtt Cameron nevével. A játékfejlesztő Ubisoft április 29-én kiadott pénzügyi jelentésében is megemlítik a filmhez kapcsolódó játékot, és ezek szerint az szintén James Cameron's Avatar címmel fog a boltokba érkezni.

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr191109643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása