Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Bay korábban tagadta, hogy Megatron visszatérne a Transformers második részében, a Revenge Of The Fallenben. A napokban azonban Roberto Orci forgatókönyvíró, aki az első filmnél is közreműködött, a TWF2005 on-line Transformers magazinnak megerősítette, hogy Megatron visszatér. Ha nem a Bay által megígért félrevezető kampányról van szó, akkor ez alátámasztja az eddigi feltételezéseket, amik különböző kiszivárgott képek alapján születtek. A bal oldali képen a Hasbro új filmhez készülő Megatron játékát láthatjuk, ami egy tankszerű álcát ábrázol. A tovább után egy video a filmben felbukkanó Chevrolet autókról.

A Chevrolet számára készült alábbi montázs bemutatja az összes olyan Chevrolet autót, amit a Transformers második részében láthatunk majd. Ezeken kívül természetesen más járművek is szerepelni fognak álcákként.

 

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr58965572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása