Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Los Angeles Times interjút készített James Cameronnal annak apropóján, hogy a rendező promotálja a hamarosan megjelenő Avatar DVD és Blu-Ray lemezeket. Miként az korábban is tudtuk, nem is kevés kihagyott jelenet lesz látható a rendezői változatban, többek között miképpen korábban is hírlett, egy erotikusabb jelenet is helyet kap Jake és Neytiri között, melyet a korhatár miatt kellett kivágni a filmből. A lemezekhet április 22-től lehet hozzájutni. Cameron azonban említett még néhány érdekes dolgot is. Egyrészt beszélt az augusztusi újrabemutatásról, mely tulajdonképpen hat percnyi új anyagot jelent a rajongók irányába, illetve azok felé, akik lemaradtak esetleg a vetítésről. A jelenet(ek)kel kapcsolatosan elmondta, hogy az utómunkálatokat végzik, ami rengeteg Weta-munkát takar. Cameron felfedte a folytatással kapcsolatosan is elképzeléseit, konkrétabban azt fejtette ki, hogy hol játszódhat az Avatar 2.

Létrehoztunk egy különleges, széles palettát a film környezetbeli hátterének, ami nem csak a Pandorát érinti, hanem az Alpha Centauri AB rendszerre is kiterjed. Ezzel megadtuk a lehetőségét annak, hogy kibővítsük a világot és jobban beillesszük a történetbe- nem feltétlenül a második részbe, sokkal inkább  hamradikba. A második résznél arra koncentrálok ,hogy a Pandorán belül teremtsek egy új világot, új díszletet, így a bolygó óceánjaira fogok koncentrálni, amik ugyanolyan gazdagok lesznek növényi és állati fajokban. Ezek ugyanúgy különlegesek, és fantasztikusak lesznek, csak nem esőerdőben láthatjuk őket. Azt nem mondom ,hogy nem láthatjuk, amit korábban már láttunk, mert fogjuk, csak még annál is többet.

Ez igen érdekesen hangzik, hiszen gondoljunk csak bele valóban milyen különleges víz alatti világot tudna termeteni Cameron, és milyen különc és extravagáns lények úszkálhatnának Pandora vizeiben, ám arra még mindig nem kaptunk választ, hogy mikor láthatjuk a folytatást a mozik vásznain.

 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr401939504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása