Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Égszakadás, földindulás. A Transformers sztárját manapság olyan gyakran szidják, mint ahányszor az esőerdőben monszunhoz hasonló időjárás tombol, mégis fut az egyik legszebb nőnek kikiáltott sztárocska hintója, hiszen a hírek szerint a készülő képregényadaptáció, a Red Sonja főszerepét játszhatja el Fox. Annak idején, még 2008-ban a film készítése Rose McGowan főszereplésével és Douglas Aarniokoski rendezésében kezdődött meg, azonban a munkálatok zátonyra futottak, ahogy az előbb említett szakemberek is a kukában landoltak. A Pajiba hírszerzői szerint a bomba robbant, hiszen a többek közt a Jennifer's Body című horrorparódiában szereplő démoni sztár kaphatja meg újfent az elátkozottnak tűnő film főszerepét.

Sokan kezdhetik most vizionálni, ahogyan a színésznő egy szál acélbikiniben, vöröslő hajjal, egyfajta modern Xénaként rohan felénk szablyáit csattogtatva, és az értesülések szerint bizony Fox el is fogadhatja a felajánlást, hiszen régóta szenved attól a skatulyától, amibe a Transformers zárta. Egyébként sem győzött meg minket a botrányhős arról, hogy ő bizony egy tehetséges színésznő lenne, ezen azonban sokat változtathat a mítikus produkció. A történet egyébként a régi időkben játszódik, amikor is a 17. életévét betöltő Sonja családját lemészárolják, a házukat pedig felgyújtja egy csapat bandita. Miután a főszereplőt jól helyben hagyják, miután pedig egy istennő a segítségére siet, szörnyű bosszút esküszik szülei gyilkosai és saját megrontói ellen.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr341896650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása