Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett Vincenzo Natali legújabb filmjének, a Splice című horrornak az első előzetese, amely a durván két perces rövid összefoglalót látva bizony egy kiemelkedően jó, tudományos alapokra fektetett horrornak ígérkezik. A Sarah Polley és Adrien Brody főszereplésével készülő alkotásban két kutatóval ismerkedhetünk meg, akik egy nem túl emberi életformát teremtenek meg, így Istent játszva. Számos film foglalkozott vele, hogy mennyire elhibázott döntés felsőbbrendű a lényt játszani, hiszen előfordulhat, hogy saját kárunkon jövünk rá arra, hogy bizony nem mi állunk a tápláléklánc tetején. A Splice nem túl meglepő módon a Sundance filmfesztiválon is remekül szerepelt, így az előzetesnek is érdemes esélyt adni.

Külföldi újságírók cikkei alapján egyébként minden valószínűség szerint nem csupán egy klasszikus horrorral lesz szerencsénk találkozni, hanem egy jól kifejtett tudományos kaland is kibontakozik majd a szemünk előtt a június negyedikén debütáló alkotásban.
 


 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr791891482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanDítě 2010.04.26. 17:39:47

wow, várós eléggé..persze nappal és vagy huszan együttnézve:)
süti beállítások módosítása