Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

M. Night Shyamalan, akit olyan filmjeiért szeretünk, mint a Hatodik érzék, Jelek, A falu, legújabban pedig Az utolsó léghajlító (igen, mert várjuk eléggé), egy igen érdekes, és merész kijelentést tett a hétvégi Kid's Choice Awardson. Kifejtette, hogy mennyire tetszett neki az első Twilight, és szerinte a 2008-as év legjobb filmje volt! ezek után felmerül a kérdés, hogy netán az indiai rendező is szóba került a Breaking Down kapcsán? Természetesen erről szó sincs, mi csak egyszerűen már erre az abszurd és polgárpukkasztó kijelentésre is felkaptuk a fejünket.

Nos, Shyamalanról tudjuk ,hogy az egójával semmi probléma nincs, és nyilván meg van róla győződve, hogy a helyes medrébe tudná terelni a romantikus sorozatot, mely jelen pillanatban nem több, mint egy unalmas horrorisztikus elemekkel megáldott ragacsos vergődés. Hangsúlyozzuk, Shyamalan nem került szóba hivatalosan a Twilight negyedik része kapcsán, mint Gus Van Sant, vagy Sofia Coppola, egyszerűen csak tett egy igen érdekes nyilatkozatot, amiből azt gondoljuk, hogy a ravasz M. Night a maga malmára akarja hajtani a vizet, oly módon, hogy a díjátadón jelen lévő gyermekek és tinik szimpátiáját megnyeri. Persze lehetséges, hogy ez egy ügyes kis reklámfogás volt a részéről, hogy így népszerüsítse a tizenéves korosztályban a nyáron bemutatandó Az utolsó léghajlító című filmet.

Íme az ominózus idézet, melyet a rendezőnek az MTV-nek sikerült nyilatkoznia a vörösszőnyeges bevonuláson a díjátadó előtt:

 Imádom a sorozatot, és imádtam Catherine (Hardwicke) filmjét, az volt a kedvencem abban az évben. Komolyan azt gondolom, tökéletes mozi volt. Miután láttam az alkonyatot, felhívtam, és kb. azt mondtam neki, hogy wow, ez fantasztikus volt. Szóval nagy rajongó vagyok.

Ezt természetesen nem hisszük el neki, mindenesetre ügyes húzás...

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441884524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.31. 18:59:36

Éreztem én, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a faszival... o_O
süti beállítások módosítása