Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A dán dog, Marmaduke kalandjai 1954-ben kezdődtek meg, és azóta is fellelhető néhány újság képregénymellékleteként. A '80-as évek elején Heathcliffre átkeresztelve rajzfilmsorozat is készült róla, azonban a filmvásznon a műfaj kalsszikus ikonjának tekinthető Scooby-Doo, a hat filmben és egy rajzfilmsorozatban kiteljesedő Beethoven, és a Disney 2008-ban váratlan sikert elért Beverly Hills Chihuahua-jának kutyái is megelőzték őt. A 20th Century Fox és a Regency stúdiók azonban természetesen, éppen az említett filmek sikere miatt, nem hagyhatták, hogy a beszélő kutya kalandjai parlagon heverjenek, ezért hamarosan megérkezik a filmadaptáció, amelynek most bukkant fel az első előzetese.

A főszereplő Marmaduke-nak Owen Wilson kölcsönözte orgánumát, a vágyálmait képző szuka, Mazie hangján pedig Emma Stone szólal meg. Kiefer Sutherland dörmög a bajkeverő rossz kutya szerepében, valamint hallhatjuk még a Superbaddel McLovinként elhíresült Christopher Mintz-Plasse, és az érdes hangú Ron Perlman hangját, de mellettük megszólal még Jeremy Piven, Steve Coogan és a chihuahua-ként korábban már tapasztalatokat szerzett George Lopez is. A kétlábú főszerepekben Lee Pace-t és William H. Macy-t láthatjuk majd. A film június 4-én debütál az amerikai mozikban.



 

Marmaduke poszter  
 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr601872871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása