Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Április másodikán kerül megrendezésre a budapesti Tűzraktérben a jelmezes, utófarsangi Tarantino party, a.k.a. Deathproof Partykillers. Az est folyamán egy körülbelül másfél órás kötetlen beszélgetés is lesz többek között Vágvölgyi B. Andrással, természetesen Quentin Tarantino munkásságáról, stílusáról és persze a kultikus státuszuvá válásáról. Emellett az érdeklődők ereklyéket is megszemlélhetnek és hajnalig rophatják Tarantino-filmek zenéire a táncot. A belépő teljesen baráti, 600 forintot kóstál, ám kis szerencsével három szerencsés a párjával, cimborájával ingyen is bejuthat az estre. Részletek, játék és hangulatfokozó kattintás után.

A Tűzraktér 19.00-kor nyitja meg kapuit, érdemes igyekezni a jelmezes önjelölt Vincenteknek, Menyasszonyoknak és náci-skalpvadász kiskatonáknak, ugyanis az első 100 jelmezes fecskendős felest kap ajándékba. Az említett beszélgetés után a Cayetana együttes kezdi meg a zenei aláfestét, ezt pedig a Patent együttes folytatja a Stuntman'z fúvósokkal feltuningolva. Éjféltől hajnalig pedig DJ Clairvo, Bov&Chocolizer, Acting like Brothers és Lucrecia Protellor keveri a talpalávalót. És, ha még ez sem elég, egész este Tarantino-filmek részleteinek vetítése lesz, míg az est "díszlete" is autentikus módon az egykori videótékás rendező világát eleveníti fel.

Említettünk egy bizonyos játékot is, úgy ám! Nos, itt az alkalom, hogy megcsillogtassátok tudásotokat, ugyanis három (nem túl nehéz) kérdésre válaszolva egy kis mázlival három játékos bejuthat az estre, és persze vihet is magával valakit. Íme a három kérdés, a helyes válaszokat pedig várjuk az alfaomegablog@gmail.com címre "Tarantino-party" tárggyal 2010.03.29., hétfő éjfélig.

  • 1, Melyik színésznő alakította a félszemű Elle Drivert a Kill Bill dualógiában?
  • 2, Ki Vincent Vega állandó partnere a Ponyvaregényben?
  • 3, Tarantino legutóbb bemutatott filmjében melyik színész nyerte el a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat?

A játék véget ért: A részletekről itt olvashatsz

Egyéb fontosabb, apróbb részlet, valamint további érdekességek errefelé lelhetők, egyébként pedig következzék az est igen hangulatos reklámspotja, és néhány plakát.



 

 
 

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr291857976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása