Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Korábban beszámoltunk arról, hogy a sorozatsztár, Jason Momoa lesz a legújabb Conan film főszereplője, mostanában azonban komoly érvágás érte a készülő klasszikus feldolgozását. Történt ugyanis, hogy Mickey Rourke otthagyta az általa süllyedőnek vélt hajót, őt pedig Ron Perlman ugrott be helyettesíteni. A legújabb hírek szerint azonban a jövés-menés ellenére a hét szenzációja filmes körökben, hogy Rose McGowan is szerepet vállalt. A bökkenő mindössze annyi, hogy normális esetben a színésznőnek a Red Sonja című hasonszőrű produkcióban kellene feltűnnie. Sokan persze azonnal crossovert kiáltottak, persze minden valószínűség szerint ilyesmiről szó sincs. Érdekesség, hogy valószínűleg nem az eyecandy faktor miatt alkalmazták Rose-t, hiszen egy démoni lényt alakít majd.

Kezdődhetnek tehát a találgatások, hogy vajon melyik mitikus karaktert fogja játszani a szépség, sokan tippelnek jelen pillanatban a Salome nevű boszorkányra, aki Robert E. Howard könyvében tűnt fel, mindenesetre nagy izgalmak elé nézhetünk még a casting folyása alatt. Persze korántsem pozitív szerepről beszélünk, hiszen egy rablás után a trónra törni bizony nem túl szép cselekedet. Valószínűsíthető továbbá, hogy még néhány ismertebb arcot láthatunk még a vásznakon, ugyanis az eddigi történések alapján vagy elsöprő siker lesz, vagy pedig csúnyán megbukik az alkotás. A korábbi tényeket szemlélve tehát nincs középút a Conan-film számára.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr151847709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása