Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A sírva röhögős filmek kategóriájába sorolhattuk a nemrég megjelent filmet, amely olyan ismert neveket sorolt fel, mint Woody Harrelson, Emma Stone vagy az Adventurelandben is nagyszerű alakítást nyújtó Jesse Eisenberg. Az IconVsIcon stábjának volt szerencséje a Zombieland 2 rendezőjével készíteni egy rövidebb interjút a mostanság annyira felkapott, 3D-s technikával készülő filmmel kapcsolatban, így többek közt azt is megtudhattuk, hogy a forgatókönyv még per pillanat is előkészületben van, hiszen az írók még most kotlanak felette. Név szerint Rhett Reese és Paul Wernick, azaz igen nagy névnek számító szakemberek dolgoznak a cselekmény fő vázán, így kezeinket ütemesen csapkodva, mosollyal az arcunkon várhatjuk a 2011-ben filmvásznakra kerülő zombis paródia folytatását.

Ruben Fleischer elmondása szerint ugyanis rendkívül sok potenciált látnak a 3D-s technikában, amelyet a James Cameron által rendezett Avatar vitt mostanság tökélyre egy két és fél órás vizuális orgia keretein belül, így habár azt a színvonalat nem érhetik utol, esetleg előzhetik le, a Sony-hoz fordul a technikáért felelős stáb, hogy minél ütősebb, vászonszaggató jeleneteket vonultasson fel a folytatás. Az eddig megismert karakterek is visszatérnek majd, a hírek szerint pedig Stone-ék igencsak izgatottak.

A forgatókönyv tehát nagy erőkkel készül, és ha a rendező szavainak hihetünk, akkor még ennek az évnek a végén, vagy a következő elején már el is kezdődnek a forgatások. Amint a legtöbben tudhatjuk, a Zombieland afféle pilot epizódként is szolgálhat, hiszen sokan hasonlították egy televíziós produkció hangvételéhez az első részt, ennek tekintetében pedig igen meglepő, hogy végülis maga az ötlet és a mozikban való kivitelezés be tudta váltani a hozzá fűzött reményeket. Ennek tükrében persze nem egy minisorozatot próbálnak megvalósítani a készítők, amint Ruben többször is elmondta. Végső soron tehát elégedettek azzal, amit eddig meg tudtak valósítani, így repesve várhatjuk a folytatást.
 

Címkék: hírek zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr581813569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása