Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Eredetileg ugye Avatar néven reklámozták M. Night Shyamalan legújabb filmjét, amely saját forgatókönyv alapján, de korántsem eredeti ötletből készül, hiszen a The Last Airbender című alkotás tulajdonképpen egy animációs sorozat feldolgozása. A történet szerint a négy őselem népe békében élt egymás mellett, míg egy napon a Tűz csatlósai háborút nem indítottak a többiek ellen. A jóslatok szerint azonban eljön majd a megmentő, az utolsó léghajlító, aki békét hoz a világra. A Yahoo! jóvoltából tekinthetünk meg alább két posztert, a tüzes oldalon Dev Patellel, a szellősebbik képen pedig Noah Ringer látható. Az első előzetesről egyelőre két információ látott napvilágot, ugrás után ezek is elolvashatók.

The AIRBENDER trailer will be about 2 minutes long and will feature all the main characters of the story.

 Az alkotás egyébként idén nyáron fog a mozik vásznain debütálni, azonban erősen kétséges, hogy képes lesz-e olyan nagyszerű eredményeket elérni, mint Cameron filmje, amely egyszer már "legyőzte" az utolsó léghajlítót azzal, hogy elvette Shyamalan feldolgozásától az Avatar főcímet.




Frissítés: Megjelent egy páros karakterposzter is, meg egy szimpla. Sokka és Kattara látható az első képen, akik egy testvérpár. Kattara született vízhajlító a víz törzséből, ám Sokkának nincs vele született képessége. Ugyanakkor idővel kitartó és megbízható vezető és harcos válik belőle. Kattarát Nicola Peltz alakítja, míg Sokkát Jackson Rathbone. Az utolsó nemzetség poszterén a Föld Királyságából látható Suki, aki a legidősebb az ifjú női harcosok közül a Kyoshi-szigetről.

Címkék: hírek léghajlító

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr261702865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása