Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Sony Pictures nem régen vette fel az 500 Days of Summer című film rendezőjét, hogy az újragondolt hálószövős alkotást is felügyelje. Érdekes fordulatot vett a Pókember franchise históriája, ugyanis miután a negyedik rész terve elbukott, annak ellenére, hogy a főszereplő is biztos volt a film elkészültében, a stúdió inkább egy reboot lehetőségét vetette fel és végül úgy tűnik, valóban átértelmezik az eddig moziban látott történéseket. Persze a stábot még csupán most választják ki, így világszerte mennek a találgatások, hogy vajon ki lesz a maszkos jótevő, illetve annak halálos és pokolian gonosz ellenfele. Az egyik ilyen ötlet szerint a szerep legnagyobb esélyese Clive Owen, világhírű angol színész lehet.

Ezúttal azonban nem a Zöld Manót, vagy annak fiát láthatjuk a termekben megelevenedni, hanem egy Kraven nevű szupergonoszt, egy nagy tétekkel játszó vadászt, aki Pókembert használja céltáblának, miután elképesztő erőre tesz szert, ugyanis a dzsungelekben fellelhető különleges növényekből való táplálkozás után Hulk-i adottságokat kap Fortunától. A Coventry Telegraph kérdésére természetesen nem adott egyértelmű választ Owen, csupán arra hivatkozott, hogy lányai biztosan repesve látnák egyik kedvenc hősük legújabb feldolgozásában.

Kétségünk sem lehet affelől, hogy a Sony tovább keresi a stáb tagjait, ugyanis mióta a fedélzeten van a rendező és a forgatókönyv is előrehaladott állapotban van, égető kérdéssé vált a többi főszereplő castingolása is. Mindenesetre az igencsak furcsán hat, hogy annak ellenére, hogy Owen a fent említett interjú során hallott először a dologról, már családjával is beszélt a szerep lehetőségéről. Így bizakodva várhatjuk a fejleményeket, és hogy a stúdó ezen alkalommal talán nem tiporja le Pókembert.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr921694458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyd 2010.01.23. 09:53:39

csak pontosításként: Owen angol ;)

RaulReal 2010.01.23. 10:15:23

@cyd: Abszolúte, thx. Kissé aludtam még miközben írtam. :)

A nép fia 2010.01.23. 10:18:03

Ha nem Zac Efron lesz Pókember, akkor még jól is kisülhet. Nem hallottam sehol rá utaló megnyilatkozásokat, csak eszembe jutott, kit nem szeretnék Pókembernek látni. Ja, meg Robert "ezüstbőrűnappaljárószerelmesnyálasvámpír" Pattinsont sem.

Clive amúgy Kravennak tökéletes lenne. Az egyik legjobb sztori a Kraven utolsó vadászata volt, ami tényleg drámába fordult.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.01.23. 10:23:37

Clive Owen a Shoot 'em Up-ban szerintem hatalmasat alakitott.

tucano 2010.01.23. 11:25:57

Macskanőt azonnal a sztoriba!

pokesz70 2010.01.23. 11:55:44

Én nem sok jóra számítok ezzel a tiniromkom rendezőtől, de hátha. Peter Parkernek simán el tudnám képzelni Anton Yelchint (Star Trek, Terminátor 4), pont olyan kis szerencsétlen feje van, mint kéne.

Jester 2010.01.23. 13:00:34

Reboot meg tiniszerelem.. Borítékolom, hogy ez egy szar lesz.

Orltran 2010.01.23. 13:28:49

Macskanő DC comics.

Kraven? Ne már, az egyik leguncsibb ellenfél, aki valaha előfordult a pókemberekben. Nem csoda, hogy az újabbakban már önmaga paródiája.
Én egy normális Venom figurát szeretnék, nem olyan nyafka bénát, mint a 3-ban.

silverwol 2010.01.23. 13:49:39

En egy normalis pokembert szeretnek. Egy normalis Mary Jannel. Mondjuk ezuttal utobbi lehetne akar csinos is, nem ugy mint az eddigi harom filmben :).

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.01.23. 13:57:03

@A nép fia: Tobey Mcguire-nél még Terry Black is jobb lenne.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.24. 12:49:23

Szerintem egyértelmű választ adott Owen, azt mondta, hogy eddig még meg se keresték.
Az Ultimate képregényben Kravent kb. két képkocka alatt veri le Pókember, a sima, megszokott univerzumban viszont rendesen meggyűlik a Hálószövőnek a baja vele. A film pedig az Ultimate képregényeken fog meríteni, bár így is sok mindent ferdítettek a filmben.
Hulk-i adottság? A zöld behemót kb 1 sec alatt verné le Kravent, kb annyiban hasonlít rá, hogy izmos.
Egyébként én örülök a rebootnak, a Sam Raimi verziókhoz képest csak jobbat tudnak csinálni, anno 15-16 éve vettem a képregényeket, totál másmilyen figurát mutattak be a vásznon.
süti beállítások módosítása