Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Néhány héttel ezelőtt derült fény arra, hogy a Lions Gate és Nu Image/Milllenium közös erőkkel keresi a legújabb Conan, a barbár film főszereplőjét, mely Marcus Nispel rendező őrző tekintete mellett készülget. Több lehetséges alternatíva is szóba került, így Jason Momoa, aki a Csillagkapu: Atlantis-ban vált híressé, Kellan Lutz az Alkonyatból, illetve a listára kerülhetett Jared Padalecki is, a Supernatural testvérpárjának fiatalabbik tagja. Mostanában éledtek fel újra a találgatások, hogy vajon hármójuk közül ki lesz a szerencsés befutó, aki eljátszhatja a legendás mitikus alak legújabb kalandjait. A /Film tudni is véli a legújabb Conan identitását, így ugrás után láthatjuk, hogy ki formálja meg ezúttal a vad természetű hőst.

Két forrás, azaz a Latino Review és a Deadline Hollywood is azt állítja, hogy tévesek az értesülések, mindazonáltal elgondolkodtató a tény, hogy két másik forrás 100%-os bizonyossággal állította a legújabb ókori akcióhős kilétét. A hírek szerint ugyanis a szerencsés választott nem más, mint a Csillagkapu egyik főbb mellékszereplője, Jason Momoa, aki a sorozatban is igen kemény arcot játszott, így nem állhat messze tőle ez.

Hiszen ránézésre láthatjuk, hogy erős, és szerencsére nem tűnik olyan ügyefogyottnak sem, annak ellenére, hogy minden valószínűség szerint, ha bajba kerül, előbb használja az ökleit, mint hogy MacGuywer módjára házilag eszkábált szerszámokkal mentse ki magát a nehéz helyzetekből. Mint tudjuk, korábban Arnold Schwarzenegger játszotta el ezt a szerepet, de kijelenthetjük, hogy a mítosz fényes történelme most sincsen veszélyben. Egyesek szerint maga Nispel választotta ki Momoa-t, de szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy végül nem az Alkonyat sztárja lett a befutó. A Latino Review továbbá arról is beszámol, hogy Mickey Rourke is szerepet kaphat, a főhős apját megformálva.

Ez persze egyelőre csupán egy ötlet, így semmit sem vehetünk biztosra, azonban van rá esély, hogy Rourke is elfogadja a felkínált lehetőséget, így remek szórakozásban lehet majd részünk. Ezelőtt azonban máshol is látható lesz Momoa, ugyanis a HBO adaptációjában, a Game of Thrones pilotjában is feltűnik majd.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr621692067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester 2010.01.23. 13:02:29

Királyos :) Jason faszát játszott az SGA-ban is.
süti beállítások módosítása