Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Valamikor a múlt héten jóváhagyták a Transformers 3 forgatását, így a munkálatok akár májusban el is kezdődhetnek. A film bemutatásának időpontja 2011 nyara lenne. A rendező Michael Bay egy rendezvényen beszélt szűkszavúan, de informatívan a harmadik részről, egészen pontosan arról, hogy milyen irányba szeretné vinni a filmet. Michael Bay-től egészen meglepő dolgokat olvashatunk az ugrás után, kiváncsian és érdeklődve várjuk, hogy képes-e ezeket betartani?

 Az első, amit a rendező úr felvetett az volt, hogy a harmadik részben kevesebb robot lesz.

Noha a második részben jelentősen több robot szerepelt, mint az elsőben, a harmadik nem lesz annyira robotokkal teli, és a robbanásokból is kevesebb lesz.

Ezután az akciókirály még jobban fokozta az ámulatot, miután kifejtette:

Nagyon szép erősödő, crescendo vége lesz. Sokkal jobban belemélyed a robotok karakterébe. Legutóbb már megismerhettek néhány robotot, most ennél sokkal jobb képet kaphatnak róluk.

Remélhetőleg Bay úr nem a látványra gondolt, ami az ő esetében mégközelibb közeli, hanem mondjuk forgatókönyv szempontból egy kicsivel erősebb, átgondoltabb és kocepcionáltabb befejezésre utalt árnyaltabb, kiforrottabb, érdekesebb alakváltókkal.

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr611681650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása