Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint Megan Fox legújabb filmjére, azaz a Jonah Hex című B-kategóriás alkotás matinéra még igencsak ráfér a javítgatás, hiszen ebben a hónapban néhány jelenetet újra felvesz majd a stáb. Emellett persze extra tartalmak is bekerülnek az egész estés filmbe, ezek kapcsán pedig megkezdődtek a találgatások arról, hogy mi is folyik Hex vadnyugati történetében. A /Film értesülései szerint Francis Lawrence is részt vesz a munkálatokban, így egyfajta tanácsadóként fog asszisztálni a készítők közt. Nem elfelejtendő tény, hogy a kalandfilm premierjét közel két hónappal előrecsúsztatták, így nyár vége helyett június közepén fog debütálni az amerikai mozik vásznain.

A 2009-ben tartott Comic Con keretein belül már számos bíztató jelenetet láthattunk, így nem csoda, ha megöl minket a kíváncsiság az új, mostanában hozzáadott történések kapcsán. Komoly nehézségeket okoz továbbá az, hogy a könnyen megfizethető készítők, és kreatív emberek mellett egy komoly név, azaz Josh Brolin is csatlakozott a stábhoz, aki Hexet személyesíti majd meg, így minden bizonnyal szorosabbra kell majd húzniuk a nadrágszíjat. Nem felejhetjük el azt sem, hogy a Transformers filmek sztárja ezúttal egy különösen feslett nőszemélyt fog alakítani, így kihagyhatatlan műnek számít Jonah Hex.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr681666766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása