Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Csodaország állatai

 2009.12.25. 11:13 | Turisas | 4 komment

Egy újabb nagyméretű poszter került elő az Alice Csodaországban című Tim Burton-filmből a múltkori előzetes után. Az ünnepi asztalnál ülve megtekinthetjük az összes fontosabb szereplőt a filmből, így Alice, A Bolondos Kalapos, a Szív királynő és a Fehér királynő mellett az állaszereplőket is. A tömeges portré után felnagyítva egyesével is láthatjuk a Fehér Nyulat, a Sült Bolondot, az egeret és a pszichón vigyorgó macskát, akiről el tudjuk képzelni, hogy ópiumos behatás alatt áll. Tim Burton újabb egyedi, senkivel össze nem téveszthető hangulatú filmjét hazánkban március 4-én mutatják be, míg az Egyesült Államokban ugyanez a dátum ötödikére tehető.  Ugrás után megtalálhatod a posztereket.


 

Címkék: alice in wonderland

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441622035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nyugalom megzavarására alkalmas · http://www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA 2009.12.25. 12:15:26

kedves blog,

jól fizet annak a szar avatarnak a reklámja? :)

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.12.25. 12:28:14

@a nyugalom megzavarására alkalmas: ezt remélem a fejlécből szűrted le, mert akkor pláne jópofa :)

jimbo1000 2009.12.25. 17:31:48

@a nyugalom megzavarására alkalmas: a fejléc minden nagyobb film közeledtével arra igazódik (fogadjunk neked a becstelen brigantyk volt a kedvenced, volt olyan is), és ezek nekem tökre tetszenek, még akkor is, ha nekem nem testző film virit ott fent.

az a százfogú, neonbundájú macsek nagyon oltári.
süti beállítások módosítása