Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Frozen előzetes

 2009.12.22. 09:47 | Turisas | 3 komment

Körülbelül egy hete írtunk a Frozen című filmről a megjelenő poszter kapcsán, hát most megkaptuk az előzetest is. Három fiatal síző/snowboardozó csapdába esik egy sífelvonóval a magasban, amikor a hétvégén utoljára akarnak egyet lesiklani. A pálya karbantartója lekapcsolja az elektronikát, magára hagyva ezzel a fagyásra jelölt delikvenseket. A hipotermia lassú folyamata mellett nagy ellenségük a magasság is, ugyanis nem kétméteres magasságban felejtették őket, hanem egy jó tizesről beszélhetünk jelen esetben. Ja, és ne feledkezzünk meg az ilyen tájakon viszonylag gyakori ragadozópopulációról sem. Egyébként aki nem akar spoilereket, az ne nézze meg az 1.48 hosszú előzetes utolsó harminc másodpercét, ugyanis viszonylag sok mindenre lehet belőle következtetni. Amerikai bemutató február 5-én, közvetlenül a sundance-es debütálása után.



 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr691615190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amorph 2009.12.22. 10:55:57

életemben egyetlen Medikopter részt láttam, de az pont erről szólt, csak abban egy anyát a két lányával felejtett a karbantartó a felvonón..

z8 2009.12.23. 11:10:02

uristen mekkora ...

hát ezt biztos kihagyom..
valósághoz 0 köze van mivel képtelenség hogy fenn ragadj ilyenen, persze személyzet kihagy, meg jönnek vérfarkasok, meg nincs telefonjuk se

Ennél már ötletesebb lett volna hegyen ragadnak valahogy és jönnek a nagyon éhes farkasok, de mintha 100 ilyen film lett volna már

nemethv · http://backtotheukblog.wordpress.com 2009.12.25. 14:52:54

erdekesnek igerkezik, bar mondjuk manapsag amikor mindenki mobillal rohangaszik es a mobilok joreszeben gps van azert picit valoszinutlen hogy egy haromfos tarsasagban egy siparadocsom kozepen ne legyen egy telefon amivel megmondjak a rendorsegnek hol is vannak....:)
süti beállítások módosítása