Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Komoly vita volt anno amiatt, hogy egyes vélemények szerint Shrek és fajtája nem más, mint a barbár magyarok egy amerikai átirata, vagy újraértelmezése. Máig nem sikerült ezt eldönteniük az arra szakosodott kutatóknak, mégis bombaként robbant annak idején a hír, hogy negyedszer is tiszteletét teszi a mozik vásznain a neveletlen, undorító - ám sokak szerint szeretetre érdemes - ogre és utánozhatatlan csapata, mely olyan felejthetlen hősökből áll, mint Csizmás Kandúr, vagy a beszélő Szamár. A történet szerint azonban mindez nem valósul meg, ugyanis Shrek egy alternatív dimenzióba kerül, ahol nem nyerte el hasonlóan tenyeres-talpas kedvesének szívét és barátai sem ismerik meg. Hogy keveredik ki bűzölgő hősünk a csávából? A jövő nyáron megtudjuk.
 


 

Címkék: trailer shrek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr171606529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

opposition 2009.12.22. 08:42:52

Már a harmadik is nézhetetlen volt. Ez az új rész úgy kell, mint egy falat kenyér.

Egyébként nem hiszem, hogy magyar lenne. Inkább valami germán barbár; még szavuk is van rá: schrecklich - szörnyű Mint maga a film :)!
süti beállítások módosítása