Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A film hányatott sorsa miatt (újraforgatás, rengeteg próbavetítés, késések, csúszások, és a zeneszerző Danny Elfman híres kiszállása a produkcióból) talán kevesen gondolták úgy, hogy a Wolfman című produkció időben a mozikba kerülhet a kitűzött február 12-i dátumra. Nos, úgy tűnik sikerült megtalálni a végső változatát a filmnek, és ahogyan hírlik, a készítők a véresebb, ám állítólag jobb verzió mellett tették le voksukat. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis az MPAA (Motion Picture Association of America)  az R-Rated plecsnit stamplizta a film neve mellé. Az R jelentése Restricted, azaz 17 éven aluliak csak szülői, vagy felnőtt kísérettel tekinthetik meg a filmet. Az okokról bővebben alább.

Szóval, aki azt hitte, hogy olyan horrort kapunk, amiben semmit nem fognak mutatni, az megnyugodhat, ugyanis kellően véres lesz a produkció, ami- tegyük hozzá- egy ilyen témakörben általánosan elvárható, hiszen itt visszatérve a vérfarkas-legenda hagyományaihoz, nem izmostestű csingacsgukok esnek át a metamorfózison. Szóval az amerikai filmszövetség azért döntött a második 'legsúlyosabb" kategória mellett, mert a film véresen horrorisztikus, erőszakos és harcias jeleneteket tartalmaz. Azért valódi vérfürdőre ne számítsunk, hiszen ez nálunk, nagyságrendileg a 16-os karikának felel meg, viszont mindenképpen bizalomgerjesztő, hogy nem egy PG-13-as filmet hoztak végül össze. A főbb szerepekben Benicio Del Torót, Anthony Hopkins-t, Emily Bluntot és Hugo Weavinget láthatjuk.

Címkék: hírek wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr841585468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása