Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A NY Post értesülései szerint a botrányhős színésznő jelenleg Indiában tartózkodik, természetesen azonban nem a magánélete szólította oda, hanem a BBC megbízásából forgat dokumentumfilmet, mely a kiszolgáltatott nők és gyermekek elhurcolását jeleníti meg, illetve hívja fel a figyelmet erre a problémára. Ez lényegében Lohan jótékonysági tevékenységének része, melyet a sajtósai találtak ki neki, hogy a róla eddig kialakított általános nézetet megváltoztassák. Az ötletet pedig nem mástól, mint Richard Bransontól vették, ugyanis napjaink egyik tinibálványát lenyűgözték az ikon tettei, és az, ahogy az elesetteken segítve tett áldozatot értük.

Belső értesülések szerint Lohan rendkívül izgatott, azonban nem tölt majd sok időt Indiában, hiszen mindössze négy napot tölt az Amerikától távol fekvő egzotikus országban, ugyanis 12-én már vissza is tér az Angyalok Városába, hogy egy L.A-ben található kórházban segédkezik majd. Az azonban kérdéses, hogy ál-imidzs építgetésről van csupán szó, vagy komolyan gondolja a "jó útra való térést" Lohan.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr881586450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n.zs 2009.12.09. 20:33:59

Jó vagy Lindsay! :D
süti beállítások módosítása