Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mit tennél, ha élve eltemetnének? Magamból kiindulva vélhetően a megmaradt kevés oxigént a hisztériaszerű pánikrohamból kifolyólag villámsebesen élném fel, és megdöglenék relatíve hamar, ám nem túl szép körülmények között. Mások próbálnának higgadtak maradni, és valamiféle kiutat találni  a föld mélyéről. Nagyjából erről szól Rodrigo Cortés filmje, a Buried, azaz Eltemetve. Mivel a film indul a Sundance Filmfesztiválon, ezért megkezdődött az első promóciós hadművelet, a poszterrel indítva. Ugrás után a filmt tartalma olvasható el bővebben, és persze maga a poszter is látható.

Hírlik, hogy Ryan Reynolds lesz az egyetlen látható színész a filmben, ugyanis egy Paul Conroy nevezetű amerikai összekötőt alakít Irakban, aki egy, a helyi irakiak támadása után egy koporsóban ébred fel egy öngyújtóval és egy mobiltelefonnal felszerelve. A levegő nagyjából másfél órára elegendő, így Paulnak nagyon gyorsan kell cselekednie, hgy élve kijusson elföldelt sírjából. Ja, és ha nem említettük volna, persze mindez a sivatag kellős közepén. És akkor most már igazán jön a film posztere! Íme:

Címkék: hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr891574194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása