Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A DreamWorks Animation közleménye szerint a Titanic sztárja Jack Frost karakterét alakítva fog először közreműködni egy animációs filmben. A The Guardians című alkotásban, mely egy William Joyce adaptáció lesz és egy nem mindennapi tündérmesének lehetünk majd tanúi. A történet szerint öt szerencsétlen és nem igazán szerethető hős nekiindul a nagyvilágnak, hogy megállítsák a Boogeymant, aki sötétségbe és pusztításba próbálja sodorni a világot. A mű rendezője Jeff Lynch lesz és 2012 novemberében lesz először látható a mozikban.

További információk szerint a képes könyvek csak a jövőben fognak megjelenni, The Guardians of Childhood címmel, melynek főszereplői korántsem megszokott hősök, hiszen a Fogtündér és a Húsvéti Nyuszi nem éppen a világ megmentőiként említett lények, mint Superman, vagy a Pókember. Hozzájuk csatlakozik Jack Frost, és így ez a szedett-vedett csapat megpróbál a szörnyen gonosz szörny útjába állni, mert bizony a sötétben még a legbátrabbak is könnyen megrettenhetnek. A Védelmezők, a könyvek tanulsága szerint egyedül igencsak gyengék és elveszettek, ám egyesítve erejüket, bármire képesek lehetnek, így akár saját félelmüket is legyőzve a Boogeyman fölé kerekedhetnek. Alább megtekinthető DiCaprio filmbeli, animációs karaktere.
 


A kép kattintásra nagyobb méretben is megtekinthető.
 

Címkék: hírek animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr31572374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása