Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Warner Bros elérhetővé tette két újonnan megjelenő filmjének első képeit. Pontosabban a The Losers és a Jonah Hex című adaptációkról van szó. Mindkét alkotás óriási elvárásokkal néz majd szembe, hiszen a Vesztesek egy olyan különleges fedőnévre hallgató, kettősügynököket foglalkoztató csapatról szól, melyet saját főnökei árulnak el és taszítanak pusztulásba. Természetesen ezt Zoe Saldana és kicsiny osztaga nem hagyhatja annyiban, így bosszút esküdnek. Az alkotás április 23-án érkezik az amerikai filmszínházakba.

 

A  Jonah Hex egy western lesz Josh Brolinnal, John Malkovich-csal és Megan Foxxal. A címszereplő félig eldeformálódott arcú férfi egy voodoo mágiával foglalkozó ember után kajtat, aki úgy szeretné Dél felszabadítását elérni, hogy élőholtak seregét szabadítja a vadnyugatra. Megan Fox meg egy prosti. A film július 18-án érkezik a jenki mozikba.


 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr51556542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása