Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Narnia krónikái második részének kudarca miatt stúdiót váltó fantasy történet a Foxnál landolt, akik lelkesen vetették bele a projektbe magukat.  A harmadik rész rendezésére Michael Aptedet bízták meg. A Narnia krónikái: A Hajnalvándor utazása (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) csak jövő decemberben kerül bemutatásra, ám az első három kép  minap napvilágot látott. Ezekben láthatjuk a Hajnalvándor kapitányi hídját, Lucy-t és Edmundot Caspian hercegével. A folytatásban a legidősebb Pevensie-gyermek már nem látható, ugyanis Peter felnőtté érett, így sajnos számára nem elérhető opció többé Narnia. Az ugrás után a harmadik rész rövid történetét olvashatjátok el, és a három legelső képet is láthatjátok a filmből.

Szóval a megmaradt két Pevensie, Lucy és Edmund újra belépnek a fantáziavilágba, ám ezúttal magukkal hozzák unokatestvérüket, Eustace-t. Egyesülve Caspian Herceggel, hosszú hajóútra kelnek Narnia tengerén át a királyi hajóval, a Hajnalvándorral. Az út során szembe kell nézniük törpökkel, sárkányokkal, tengeri lényekkel, és elveszett harcosokkal, míg elérik a világ peremét.

Címkék: hamarosan narnia

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr901555864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.11.27. 13:44:35

Szvsz a Prince Casoian kurva jó volt, csak nem volt eltalált célközönsége. Felnőtteknek gyermeteg, gyerekeknek túl erőszakos - szóval a HC fantasy-buzikon kívül más nem igazán élvezhette. Jómagam eddig legalább 4x láttam és még fogom is. Baromira várom a 3.-at.
süti beállítások módosítása