Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan világszerte a mozikba kerül a brit filmgyártás egyik legelismertebb horror filmjének folytatása, a The Descent: Part 2, amelynek előzeteséből már kiderült, hogy története közvetlenül a 2005-ös A barlang lezáratlan cselekménye után folytatódik. A halálesetek felderítése céljából egy csoport újra leereszkedik az ismeretlen barlangrendszerbe, amit eddig ismeretlen, vad lények laknak. Most hat rövid jelenet bukkant fel, amik az új film első felébe engednek némi betekintést. Az alkotást Japánban már novemberben bemutatták, a brit mozikban pedig december 2-ától lesz látható, azonban az Egyesült Államokba csak jövő év elején érkezik meg. A kérdés az, hogy a folytatás is hasonlóan jó fogadtatásban részesül-e, mint az első rész.













 

Címkék: horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121543405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2009.11.22. 15:28:54

Szerintem jó film volt, és dvd-n is szinte ingyen lehet megvenni ...

nemezisazis 2009.11.22. 15:42:57

a létező egyik legszarabb film, de ha a sziklák szeme 2t megnéztem akkor eztis megnézem..

Viktus 2009.11.22. 15:45:43

@nemezisazis:

Nem a létező legszarabb film kategória az pl. ez: www.palacecinemas.hu/movie.asp?id=266996

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2009.11.22. 17:35:55

Hát ha a brit filmgyártásnak erre futotta, akkor asszem mi nem is vagyunk olyan rossz helyzetben.

A barlang első része alatt bevallom sok érzés ragadott el.. a hányinger, a kitörő nevetés és a borzadás a mérhetetlen primitív cselekmény láttán..

Asszem a barlang kettőre nem nevezek be, így arról legalább nem lesz negatív kritikám...
Tipikusan az a film, amiért visszakértem volna a pénzt.

Cathcart_ezredes 2009.11.22. 17:46:30

Bevallom mikor elolvastam azt, hogy "A kérdés az, hogy a folytatás is hasonlóan jó fogadtatásban részesül-e, mint az első rész.", akkor utánanéztem, hogy ugyanarra filmre gondolok -e. Rendesen ledöbbentem: az a trágya életem 5 legrosszabb filmjében biztosan benne van, és talán dobogós is.
süti beállítások módosítása