Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Holnap éjfél után 1 perccel érkezik a hazai mozikba a Twilight második része, a New Moon, mosolyogva vettem tudomásul, hogy a gyengébbik nembe tartozó összes ismerősöm repesve várja a filmet és a filmszínházak többségében már minden hely foglalt. Így végre górcső alá kerülhet egyik kedvencem, Kristen Stewart, aki annak ellenére, hogy szemtelenül fiatal még, egészen jó filmekben szerepelt, gondolok itt olyan művekre, mint a Cake Eaters, vagy az Adventureland.

Amikor megtudtam, hogy a Pánikszobában szerepelhetek, majd kiugrottam a bőrömből. Azt gondoltam, hogy ez óriási. Sőt, több is annál. Teljesen kiborultam.

Rövid életrajz

Az 1990-ben született színésznő fiatal kora ellenére már világszerte ismert névnek számít, azonban rá sem sütött mindig ilyen fényesen a nap. A Los Angelesi születésű Kristen Coloradóban nevelkedett, csak később tért vissza szülővárosába. Jelenleg is ott tengetik mindennapjaikat, édesapja a Fox csatornánál dolgozik producerként. Az elismerést először a Pánikszoba hozta meg, melyben Jodie Foster lányát alakította, a szerepre olyan kortársat előzött meg, mint Hayden Panettiere. Hetedikes koráig járt iskolába, majd tanulmányait levelező tagozaton folytatta. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy 3 egymást követő évben is jelölték a Young Artist Awards-ra - 2003-ban a Pánikszoba, 2004-ben a Jéghideg otthon és 2005-ben az Undertown című filmekben nyújtott alakításáért.

Szeretek színészkedni, mert nincs annál nagyszerűbb, mint történeteket másokkal megismertetni. Különösen azokat a filmeket imádom, amelyeknek már maga a cselekménye elkápráztatja a nézőt.

Ismertető jegyei

Szerepeinek többségében magára hagyatott, "depresszív" karaktereket játszik, akik számára sem éppen habostorta az élet. Egyik legemlékezetesebb alakítását a Cake Eaters c. filmben játszotta, ahol egy súlyos beteg lányt formálta meg.

Nem akarok tucatsztár lenni. Ez kőkemény munka, főleg akkor érzed ezt, amikor minden reggel hatkor kell kikászálódnod az ágyadból.

Magánélete és sikerei

Egy fivére van, illetve két örökbe fogadott testvére van, nagyon közel lakik hozzájuk. A Vörös Kereszt támogatója. A Twilight első részébe kontaklencsét viselt, ugyanis eredetileg zöld szeme van, Bella azonban barna szemű. 2008-ban válaszották a Legdögösebb Nők listájának egyik tagjának először, melyen a 9. helyet érte el. Édesanyja ausztrál, a K11 egyik főszervezője. Imád olvasni, karrierje után írónő szeretne lenni. Robert Pattinsonnal, a tinilányok álmával való kapcsolata még mindig nem tisztázott, így csupán találgatások tömkelege lát hétről-hétre napvilágot, az igazságot pedig csak az érintettek tudhatják.

Sok kolléga azt hiszi, hogy olyan fontosak vagyunk, mint akik életet mentenek. Ez korántsincs így, bár ezt ők képtelenek belátni.

Jelenleg

A Twilight harmadik részének utómunkálatai zajlanak éppen, a közeljövőben a K11 és a Yellow Handkerchief című alkotások főszerepeiben láthatjuk majd, az elmúlt hetekben pedig a New Moon premiervetítésein vett részt.

A filmjeimet nem lehet igazán bekategorizálni. Nem kizárólag gyerekfilmek, vagy komoly drámák. Mindenkinek szólnak, egyaránt.

Címkék: a hét arca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr991537382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása