Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Viszonylag rég jelentkeztünk filmes válogatással, ám a TotalFilm ismét összedobott egy szellemes összeállítást, méghozzá filmes Barbie és Ken figurákat szedtek össze. Láthatunk Legolast, Hitchcock-Barbie-t, Ózos figurákat, Twilight-Kent, de Titanic-Barbie is tiszteletét teszi errefelé. A kis posztnak legalább egy tanulsága van. Kiderítettem magamról, hogy mennyire beteges dolgok tudnak eszembe jutni ilyen kis bábuk láttán... Karácsonyi ajándék? Hm?

Alfred Hitchcock legendás Madarak című filmjének bábujával kezdünk bemelegítésként, külön figyelmet érdemel a pánik megformálása az arcon, illetve a bábuhoz ragasztott varjak.

rezzenéstelen, unalmas arc, élettelen szemek, jelentéktelen haj. Igen, felismerjük, ez Edward Cullen a Twilightból. Amennyiben kislányod nyáladzó, habzó szájjal követeli ezt a bábut, csak akkor vedd meg, ha meg bírod állni, hogy ne égesd el!

Rose a Titanicból. Leglaábbis az alkotói szerint. Más kérdés, hogy a bábu jobban hasonlít Angelina Jolie-ra party-jelmezben, mint Kate Winsletre. hogy akarnánk e? Őőőő.... nem lehetne inkább egy Lego Titanic kocka alakú jégheggyel?

Na egy igazi legenda! Az idén hetven éves Óz a csodák csodája gonosz, penészesbőrű nyugati boszorkánya édi-bédi tündi-bündi Barbie szempillákkal. Azért ez ETALON! Rögtön utána érkezik a majom segítő, és a brit királyi gárdista Ken. Gyűjtsd össze mind, szerezd be Dorothy-t és Toto-t és tépjétek szét együtt a Madárijesztőt!

A Wachowski-testvérek idétlen vacakja, a Speed Racer is megjelenik, bizony, Emile Hirsch és Ariel Winter páros makettje önmagáért beszél. Eszembe jutott, hogy miért is nem voltam kiváncsi erre a filmre...

Mary Poppins - Julie Andrews bábu. elnézve ezt az ártatlan kis fehér truhácskát, felmerül a kérdés, csak mi vagyunk ilyen betegek, hogy minimum valami fasza kis horrora gondolunk, amiben mondjuk egy vérfarkas ronggyá marcangolja ezt a mosolygós kis babát?

Ismét egy klasszikus: A Grease Rizzo-bábuja. Igazából egy Barbie-ház kéne, ahol a mozgó Travolta-Ken és Newton-John-Barbie a Summer Nights-ot parolázza egymással.

És a végére maradt a Gyűrűk ura akciófigura. Na vajon ki lesz? Hát persze, hogy Legolas! Szóba jöhetett volna még Aragorn, mert ő is normális emberi méretekkel rendelkezik, viszont például Frodót, vagy Gimlit nehéz lett volna Ken-be önteni. Ettől függetlenül mi mindenképpen Gollumot vennénk, ugyanis igazi melodrámát lehetne csinálni például, ahogy Ken-Gollum mászik a drágaszága, Mary Poppins-Barbie után...

Címkék: humor összeállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501515195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása