Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James Marsh már a 2008-as dokumentumfilmje, az Oscar-díjas Man on Wire mozikba kerülése előtt is foglalkoztatott rendező volt, hiszen számos film látott napvilágot a kezei alatt. Ezúttal egy természetfeletti thriller kapcsán kaphatjuk majd fel a fejünket, ha a nevét halljuk. A The Vatican Tapes című misztikus film egy, a Vatikán tulajdonában lévő irat körüli bonyodalmakról szól majd, a forgatókönyvet pedig más írja, mint Christopher Borrelli, akit a Marine 2 kapcsán ismerhetünk.

Mivel a cselekmény az ördögűzés titokzatos és sokak által vitatott témakör kérdését boncolgatja, kijelenthetjük, hogy jobb filmnek ígérkezik, mint az Angyalok és Démonok volt, anno. Eddig még nem találkozhattunk olyan művel, mely a Vatikánt és a gonosz kiűzését egy mondatba tette volna, így nem kizárt, hogy ismét heves tiltakozást hallhatunk majd Rómából.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr891513001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása