Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint Peter Segal új filmjében kap majd szerepet a híres filmsztár, Morgan Freeman, akit mostanában olyan remekművekben láthattunk játszani, mint a Wanted, vagy a Bakancslista. A forgatókönyv, mely Dirty Old Men címmel látott napvilágot, "gondban" lehet, ugyanis elképzelhető, hogy az alkotás nem ezzel a névvel fog mozikba kerülni. A Josh Cagan és Greg Coolidge által megalkotott történet szerint egy idősödő playboy végre megtalálja élete szerelmét, ekkor lép azonban színre annak legjobb barátja, és szárnysegédje, alias Morgan Freeman, aki mindent megtesz, hogy a párt szétválassza.

Egyesek szerint ez a 40 éves szűz és az Ünneprontók ünnepe című vígjátékokra hajaz, azonban úgy tűnik, a Warner Bros stúdiója ismét képes váratlant húzni, hiszen a tervek szerint lehet esély rá, hogy Jack Nicholson is csatlakozik a stábhoz, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a film égiszén még több csillag ragyogjon. Ez nem lenne váratlan húzás, ugyanis két évvel ezelőtt, a már említett Bakancslista című drámában a Freeman-Nicholson páros játszott már együtt, és minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, nagyot alkottak.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr341492943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása