Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Múlt szeptemberben látott napvilágot az értesülés, miszerint van esély egy harmadik Men In Black filmre. A producer,  Walter Parkes, a Parade című magazinnak adott interjújában kifejtette, a legfőbb cél, hogy egy épkézláb forgatókönyvet összehozzanak, illetve az elfoglalt sztárok visszacsábítása is igen nehéz feladatnak tűnik. Ennek oka pedig nem más, mint Will Smith és Tommy Lee Jones elfoglalt, megfeszített élettempója.A változás akkor következett be, amikor a ShoWest folyamán a Sony Pictures Entertainment elnöke, Rory Bruer megerősítette, hogy a negyedik Pókember és harmadik Szellemirtók filmmel párhuzamosan készül a Sötét Zsaruk folytatása is.

A projekt tehát úgy tűnt, jó ütemben halad, azonban ezeket az eseményeket hosszú csend követte. Nemrégiben azonban kiderült, a Sony alkalmazta Etan Cohent, hogy a forgatókönyvet megírja, a rendezői székbe pedig Barry Sonnenfeld ül le minden valószínűség szerint. Ahogy a helyzet kinéz, patthelyzet van még mindig, ugyanis sem Sonnenfelddel, sem Will Smith-szel sincs egyelőre egyezség. A film első két része óriási kasszasiker volt, így a folytatás is annak ígérkezhet, feltéve, hogy a sztárok visszatérnek és nem G-force szintű történetet kanyarítanak a készítők a mozik vásznaira.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr71486010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása