Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Daniel Craig nem régen ismerte el, hogy jövőre elkezdődik a következő Bond-film forgatása, a színész pedig még egyszer, utoljára elvállalja a kultikus angol hős szerepét. Ez a hír pedig felveti az örök kérdést, ki lesz a Bond-lány? A lehetséges jelöltek közt van Angelina Jolie, Jennifer Aniston és a Gettómilliomosból ismerős Freida Pinto is. A producerek már most kijelentették, a szerencsés szépségnek okosnak és gyönyörűnek is kell majd lennie.

Nem könnyű tehát a halhatatlanok közé emelkedniük, azonban egyes értesülések szerint a szerep legnagyobb esélyese a 40 éves Aniston lehet, aki a Jóbarátok című, 10 évadot megért szitkomban tette le először névjegyét az álomgyárban. A színésznő bevallása szerint szívesen tűnne fel a 23. Bond-filmben, azonban mielőtt ezen komolyabban gondolkozni kezdhetne, a '90-es évek szexszimbólumának jelenése lesz egy késő-esti talkshowban Oprah-val karöltve. A kérdés mindenesetre elgondolkodtató, képes lehet-e az eddig sorozatokban és vígjátékokban feltűnő Aniston egy akciófilmben helytállni.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr591476415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.10.26. 16:48:39

hááát
azért az eddigi bond lányok max. 25 évesek voltam, nem az jennifernek van kisugárzása, de nagyon amerikai egy bond-filmhez!
süti beállítások módosítása