Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A nem olyan régen mozikba kerülő Extract és a Couple Retreat című filmek kapcsán merült fel a színész neve, mint "A hét arca" rovat lehetséges áldozata. Habár a színész nincs még a Seth Rogen által képviselt komikus szintjén, biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan a legnagyobb sztárok közt üdvözölhetjük majd a filmes világban is az Arrested Development című nagy sikert aratott televíziós sorozat egyik címszereplőjét.

 Egyszerűen imádom a szitkomokat. Ha tehetném, és alkalmaznának, addig szerepelnék bennük, amíg meg nem őszülök.

Rövid életrajz

A színész a fentebb már említett Arrested Development című szitkom által vált igazán elismert televíziós személyiséggé, ám már gyermekkorában is kacsintgatott a színészkedés felé, hiszen a Silver Spoons sorozatban gyermekként is képes volt felhívni magára a figyelmet. Jason Kent Bateman 1969-ben látta meg a napvilágot, New York Cityben. Apja filmes rendezőként tevékenykedett, egy Hollywood-i cég alapítója volt, anyja légikisasszonyként járta a világot. 1981-ben, 12 évesen debütált a nagy tehetségnek kikiáltott ifjonc a Little House on the Prairie című műsor keretei közt. 18 évesen a Valerie három részét is ő vezényelte le, így lett a DGA valaha élt legfiatalabb rendezője. 2005-ben Golden Globe díjat kapott a nagy sikerű Arrested Development című sorozatban nyújtott alakításáért. Természetesen nem egyedül tengeti mindennapjait a mára mindenki által ismert színész, felesége Amanda Anka, akivel 2001-ben házasodtak össze.

Will Arnett az egyik legviccesebb fazon, akit ismerek. Sokat megélt már, rengeteg mindent elért, és mégis erős és életvidám tudott maradni.

Ismertető jegyei

Szerepeinek többségében, legyen szó akár filmről, akár sorozatról komédiákban játszott, komolyabb hangvételű filmben eddig nem nagyon találkozhattunk a színésszel.

 Minden komédiában kell lennie valami furcsa dolognak. Egyfajta faktor ez, ami köré fel lehet építeni a történetet, és bármikor elő lehet venni, ha kifogyott volna a stáb az ötletekből.

 Magánélete és sikerei

Nővérével és apjával együtt egy Hollywood-i filmes cég alapítója, mely az 1986-os Can You Feel Me Dancing? című tévés filmet hozta tető alá, melyben Jason és Justine is egyaránt szerepelt. 1987-ben megnyerte a celebek közt rendezett Long Beach Grand Prix-t. A televíziózás történetének legfiatalabb rendezőjét tisztelhetjük személyében. 10 évesen kezdett színészkedni, amikor egy barátját kísérte el meghallgatásra, mégis neki adtak szerepet. A 100 legnagyszerűbb gyermek-sztárok listáján az előkelő 60. pozíciót töltötte be. 

Ha szerepet kell játszanod csakis úgy lehetsz képes azonosulni a karaktereddel, ha megkeresed magadban azt a részt, ami összekapcsol titeket.

 

 

Jelenleg

Pár hete került a mozikba az év vígjátékának ígérkező Extract című alkotás, nem olyan sokára - 2011-ben - pedig a színész legsikeresebb sorozatának, az Arrested Developmentek a filmes adaptációját köszönthetjük majd a vásznakon.

 Olyan embernek tartom magam, akivel könnyű kijönni. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne dolgoznék keményen éjjel-nappal.


 

Címkék: a hét arca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr721450006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása