Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mint mindannyian tisztában vagyunk vele, az utolsó Harry Potter-könyv, a Halál Ereklyéi két filmre lesz bontva, és a színésznő Helen McCrory elmondása szerint nagyot fog szólni. A Rotten Tomatoesnak elmondott nyilatkozatában számos részletre tért ki, többek közt az előző rendezőkkel és az epikus befejezéssel kapcsolatban.

Szép lezárása lesz a filmnek. Úgy hiszem, hogy mindenki, aki dolgozott a Harry Potter adaptációkon tiszteletet érdemel, ugyanis a rendezőknek is az volt a legnagyobb kihívás, hogy tudták, a filmjük után jön majd még egy és még egy... Itt azonban megkapják majd a nézők a nagyszerű, epikus befejezést, amiről évekig fognak még pusmogni.

A Narcissa Malfoyt alakítő művésznő hozzátette, a film készítése áprilisban fejeződik majd be, a stábnak és színészeknek pedig hozzá kell fogniuk búcsúzkodni, hiszen egy évtizedes munka fog befejeződni. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi: 1. rész 2010. november 19-én, a második pedig 2011. július 15-én érkezik majd el a mozikba.

 

Címkék: hírek harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631434652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.07. 19:26:10

Kb. egy órája fejeztem be az utolsó könyvet, azt hiszem, ha nem lenne epikus befejezése, akkor szart (szebben nem lehet kifejezni:)) se értene az egész.

RaulReal 2009.10.08. 19:19:20

@koimbra: Az igaz, de láttam már olyat, hogy hiába írta meg az író jól a befejezést, a filmes adaptációban elrontották. Vagy megváltoztatták (lsd. Stephen King: Köd c. novellájának feldolgozása).
süti beállítások módosítása