Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A legújabb hírek és a Trademonk értesülései szerint az Activison levédette az egyik legnépszerűbb háborús játék, a Call of Duty megfilmesítési jogai, ez azt jelenti, hogy a beleegyezésük nélkül egy filmes stúdió sem készíthet vígjátékot, dráma-, akció-, vagy kalandfilmet ezzel a címmel, illetve egyetlen színházi darab sem kerülhet COD márkajelzéssel a nézők elé.

A játék eddigi részeiben nem csak az amerikai, hanem a szovjet és a brit nézőponttal és harcterekkel is megismerkedhetünk. Ez azonban már-már kivitelezhetetlennek tűnik egy tipikus háborús-filmben. A hobbi-rambó módszer ebben a műfajban nehezen megvalósítható, így lehetséges, hogy a rendezőnek új koncepciót kell majd kitalálnia. Érdekesség, hogy májusban az Activision még kommentálni sem volt hajlandó a film létrejöttének lehetőségét, azonban most úgy tűnik, hogy a Call of Duty-t bizony valamilyen formában a filmtörténet részévé kívánják majd tenni. Továbbá kétséges, hogy egy alapvetően "videójáték" alapján készült adoptációt a nagyplénum komolyan vesz-e majd, illetve, hogy a játék multiplayer módjában fellelhető zombik is tiszteletüket teszik-e majd a mozikban...

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91429369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása