Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Alig egy hónappal ezelőtt Jason Bateman szivárogtatta ki a hírt, miszerint Mitch Hurwitz már javában dolgozik a népszerű sorozat alapján készülő Arrested Development című film forgatókönyvén. A legújabb értesülések szerint a vígjáték még mindig az írás korai szakaszában jár, azonban legkésőbb tavasszal elkezdődnek a forgatások.

Nem szabad azonban elfelejtenük, hogy a sorozat befejezése óta Bateman, Will Arnett és Michael Cera is kitörtek az ismeretlenség homályából és nagynevű sztárokká avanzsálódtak. A korábbi rendező, Ron Howard (Angyalok és Démonok), a sorozat narrátora ezúttal kimarad majd a munkálatokból. Így Hurwitz előtt az esély, hogy bizonyítson és meglegyen első nagy áttörése a rendezői szerepkörben. Az eredményt, mondanom sem kell, kíváncsian várjuk.

Kedvcsináló
 



 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr671429387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása