Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az alábbiakban három készülő vígjátékról olvashattok zanzásítva, melyekhez a napokban csatlakozott egy-egy felkapottabb, illetve régóta ismertebb neves színész, színésznő. Akikről szó van: Jessica Alba, Uma Thurman és John C. Reilly. Részletek a tovább után.

Mindenki kedvenc Jessica Albája leszerződött a Little Fockers című vígjátékhoz. Akinek ez így semmit nem mond, inkább úgy mondom, hogy Apádra ütök folytatása, melyben Ben Stiller, Robert De Niro, Dustin Hoffmann és Barbra Streisand is szerepelni fog. A magyarul Bekúrnak elkeresztelt Stillernek és a család összes többi férfitagjának kell megbírkóznia Jessica Alba jelenlétével, aki egy gyógyszergyár fiatal képviselőjét fogja alakítani.

Uma Thurman egy középkorú házasodni készülő nőt alakít a Ceremony című filmben, ám persze jön egy fiatalabb srác, (Michael Angarano) akibe beleszeret a nő. Naná, hogy kölcsönös a dolog, ám nyilván lesz a boldogságuk elé gördülő akadály. Korábban egyébként úgy hírlett, hogy Jesse Eisenberg (Zombieland) fogja alakítani az ifjú hódítót.

Végül pedig John C. Reilly következik, aki a Cedar Rapidsban fog feltűnni.  AZ Ed Helms (Másnaposok, The Office) főszereplésével készülő film egy kisvárosi pasasról szól, akinek képviselnie kell biztosítóját a regionális konferencián, az Iowa állambeli Cedar Rapidsban. Nos a "nagyváros" effekttől kicsit megzavarodik emberünk, és minden a feje tetejére áll. Reilly egy másik biztosítós embert alakít, akinek a konferencia jó lehetőség, hogy távol kerüljön a családjától, és kiélhesse vad ösztöneit.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr531420175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása