Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A híres írónő neve manapság már egyet jelent a Twilight sorozattal, azonban Stephanie Meyer nem csupán a tinihorror műfajában jeleskedik, ugyanis a hírek szerint adaptáció készül első, felnőtteknek szánt könyvéből a Burokból. Ez természetesen nem összekeverendő az azonos című koreai filmmel, mely számos országban jelent meg. A történet szerint a Földet idegen lények szállták meg, akik az emberek elméjét elködösítve uralkodnak.

Távol áll ugyan sci-fi műfaja az eddig oly nagy sikert aratott Twilighttól, mégis a rajongók imádják a könyvet. A film egyes információk szerint független alkotás lesz és a produkció forgatása Andrew Niccol kezei alatt zajlik majd. A neves filmes jelenleg a The Cross című alkotáson dolgozik, azonban az alkotás befejezése után gőzerővel kezd majd dolgozni a legújabb Meyer-feldolgozáson, mely a stúdió reményei szerint minden várakozást kielégít majd.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr711403192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása