Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Twilight sztárja, mindenki Bellája interjút adott a WENN-nek, melyben kiderült, az ifjú tehetség legújabb filmjében, a Welcome to the Rileys című indie alkotásban meztelenül fog a kamerák kereszttüzében forgatni. A filmről nyilatkozva elárulta az újságíróknak, hogy egy független műről van szó.

Ennek hatására valószínűleg senki sem menne el és nézné meg a moziban, így azonban sokan tiszteletüket teszik majd a vásznak előtt, mondván "Bella sztriptíztáncosnőként...Ezt látnunk kell" és a tömeg minden bizonnyal özönleni is fog. A történet szerint az ifjú, bajba került nő közelebb kerül egy párhoz, akik elveszítették egyetlen gyermeküket. Stewart egy sztriptíztáncosnőként és prostituáltként elő elveszett lelket fog alakítani. A filmet már leforgatták, premierjének dátuma azonban még kérdéses.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981390908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaulReal 2009.09.18. 16:44:58

Annyit hozzátennék, hogy ez nem a Filmdroid, a címke ellenére sem. :)

BlogPipi 2009.09.18. 18:10:57

huh ez kemény
szeretem kristent, de szerintem ez már sok

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.18. 18:23:36

:D Hát ezt bekavarták az indexnél:)Múltkor meg a Filmvilágot tették ki és az én blogomra jött a nép, de aztán gyorsan korrigáltak.
süti beállítások módosítása