Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jelentkezz az AVTR programba — ezt hirdeti az új vírusmarketing internetoldal, az avtr.com, ami nemrég bukkant fel James Cameron Avatarjához kapcsolódóan. A régóta készülő film decemberben érkezik meg a mozikba világszerte. Az oldalon az idegen Pandora bolygó természeti kincseinek kiaknázásra készülő Resource Development Administration, vagyis az RDA toboroz kalandvágyó fiatalokat azzal a céllal, hogy részt vegyenek az AVTR programban, aminek keretében a filmben a Sam Worthington által megformált Jake Sully is a bolygóra érkezik.

Az internetoldalon beszámolók is olvashatók az emberek által a Pandora bolygón létesített főhadiszállásról, a Hell's Gate-ről, és az idegen világ értékes ásványának bányászati munkálatairól. Elképzelhető, hogy a jövőben itt több hasonló írás is olvasható majd. Az AVTR programba való jelentkezés lehetősége valójában abból áll, hogy az olvasók a Twitter fiókjukkal regisztrálhatnak, rövid üzeneteik pedig felbukkannak a lap jobb oldalán. A másik oldalon feltűnik néhány kép is, amik az Pentagonhoz hasonlóan ötszög alapra épülő Hell's Gate látványtervei lehetnek.

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181387138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása