Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Aloe Entertainment értesülései szerint már meg is van a rendezője az USA elnökének édesanyjáról készülő filmnek. A munkát Charles Burnett kapta meg, feladata pedig nem más, mint hogy egy egész estés, teljes életet felölelő matinét készítsen az emberről, aki Amerika első fekete emberének életet adott. Az alkotásban szemtanúi lehetünk az ifjú Barack felcseperedésének, illetve a Harmadik Világban uralkodó helyzeteknek.

A producer, Mary Aloe nézetei szerint az elnök anyja rendkívül sok segítséget, illetve hasznos tanácsokat adott a kis Obamának, amiket, mint mindannyian láthatjuk tökéletesen kamatoztatni tudott. Dunham nem csak erős egyéniség, hanem jóval meg is előzte korát, fejtegette tovább Aloe. A film címe igen hosszú ám beszédes lesz, Stanley Ann Dunham: A Most Generous Spirit. A forgatás a jövő év elején kezdődik és Indonéziában, Hawaii-on, illetve Washingtonban zajlik majd. Egyes pletykák szerint a filmnek politikai töltete is van, az USA elnöke így próbál még nagyobb szimpátiát kiváltani szavazóiból.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr431369309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serjsoadfan · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.09.09. 11:42:30

Nekem film nélkül is szimpatikus Obama.
A film pedig érdekel.
süti beállítások módosítása