Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint az igen képzett küzdősportoló ezúttal a mozivásznakon fog néhány jól irányzott ütést, illetve rúgást kiosztani, mégpedig Steven Soderbergh készülő kémdrámájában, a Knockoutban. A forgatókönyv Lem Dobbs munkája, aki a Dark City című alkotásban már letette kézjegyét. Az eddig tapasztaltak alapján kijelenthetjük, jó kezekbe került Soderbergh akciófilmje.

A Variety értesülései szerint a rendező az új évben kezdi majd meg a forgatásokat, a helyszínek közt pedig szerepelni fog az USA, Írország és Törökország is. Úgy tűnik tehát, hogy jól kidolgozott, alapos kémfilmmel lesz dolgunk. Aggodalomra csupán az a tény adhat okot, hogy Gina Carano eddig még egyetlen komoly szerepben sem tűnt fel. A történetről egyelőre csak homályos részletek kerültek napvilágra, melyek szerint a főszereplő, egy eddig a rossz oldalon tévelygő nő volt, aki a sorsnak hála kap egy második esélyt. Természetesen ezúttal a jófiúk oldalán kell majd képzettségét bebizonyítania. Kissé Nikita beütéssel "operáló" filmről beszélhetünk tehát, ám mindez senkit se törjön le, ugyanis minden bizonnyal, ha másnak nem, egy vasárnapi pop-corn mozinak is megteszi.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr111366146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása