Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Újabb adaptációról számolhatunk be, ugyanis Guy Ritchie fogja rendezni a "bad ass" Lobo kalandjait. A Variety információi szerint Madonna exe már le is szerződött a Warner Brothers stúdióval, a forgatás pedig a jövő év elején kezdődik majd. A történet Loboval, a legyőzhetetlen rosszfiúval foglalkozik majd, akinek feladata nem más, mint visszavigyen négy szökevényt a bolygójára. A "hős" mindent megtesz a sikerért, a cselekmény során még egy tini-lánnyal is szövetséget köt.

Természetesen effektekben gazdag, sci-fi akciófilmről beszélünk, mely valószínűleg PG-13 besorolást kap majd. A legfőbb probléma pedig ez. Ugyanis a film főszereplője képes lenne akár Supermanből is kinyomni a szuszt, nevét pedig rettegve suttogják "alien" körökben.  Így már mindenki számára egyértelmű lehet, hogy Lobo igenis megérdemli a sokkal durvább, R besorolást. A stúdió ezen lépése tehát igen furcsán hat, a döbbenetet pedig még inkább növeli az, hogy a film Guy Ritchie kezében van.

Superman vs Lobo

 



 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr251356989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása