Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egyes hírek szerint a Columbia Pictures munkát ajánlott Peter Craignek, aki a lehetőséggel élve belekezdett a Bad Boys 3 forgatókönyvének megalkotásába. Az előkészületek egyelőre korai fázisban vannak azonban és eddig  egyetlen korábbi szereplő sem jelentette be visszatérését. A stúdió reményei szerint sikerül majd visszacsábítani Martin Lawrence-t, Will Smith-t  és Michael Bay-t is. A producer, Jerry Bruckheimer elmondása szerint két héttel a határidő előtt, a Bad Boys 2 forgatása közben Will és Martin felhívták a stúdió vezetőjét és már-már könyörögtek neki, hogy készítsenek még egy harmadik részt is, mert annyira jó szórakozást jelentett számukra a film elkészítése.

Persze ez korántsem olyan egyszerű, mivel a sztárgázsik és egyéb kiadások megnehezítik a stúdió dolgát, Bay pedig hamarosan hozzálát a Transformers harmadik részének rendezéséhez. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, egy jól kidolgozott, izgalmas történetre van szükség. Így Peter Craig előtt fel van adva a lecke. Michael Bay eddigi legjobb rendezései közé tartozik a Transformers mellett a két Bad Boys film. A második rész autós üldözése talán az elmúlt évtized legjobbja az akciófilmek közt. Azonban sok kritika is érte a filmet, ugyanis a két és fél órás játékidő, a filmekben fellelhető, letagadhatatlan rasszizmus okot adott a nézők fintorgására. Az alkotásban, ha sikeres filmet akarnak rendezni, lennie kellene legalább három üldözéses jelenetnek, illetve ezeket a hibákat ki kell küszöbölniük. A Bad Boys harmadik része tehát legjobb esetben is 2013 környékén érkezhet majd világszerte a mozivásznakra.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr901350398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivanhoe 2009.08.31. 14:17:20

A Bad Boys szerintem azon kevés filmek egyike ahol mind2 rész hozza az elvárható szintet. A legtöbb filmnél a 2. rész már nem szokott akkorát ütni. Igazi kikapcsolódásra alkalmas filmek. Részemről erősen várós.
süti beállítások módosítása