Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elmúlt hétvégén debütált Rob Zombie Halloween remake-jének második része, és 17 millió dollárt hozott. Ez visszaesés az előző rész első hétvégés bevételeihez képest de a film 15 milliós költségvetését tekintve azt mutatja, hogy van még. A Weinstein Company bejelentette, hogy elkezdték előkészíteni a jövőben már három dimenzióban riogató harmadik epizódot, ami a nem túl egyedi Halloween 3D címmel kerülne a mozikba, már 2010 nyarán.

Az első két remake rendezője, Rob Zombie ugyanakkor nem tér vissza a harmadik epizódhoz, mivel jelenleg az 1958-as A Massza feldolgozását készíti elő. A Dimension produkciós cég Halloween filmekért felelős producere már áprilisban azt nyilatkozta, hogy nagyon valószínű, hogy elkészül a harmadik epizód, azonban arról, hogy ezúttal 3D-anyagot forgatnának, a közelmúltban születhetett döntés. Már tudják ki lesz az új rendező, és szerintük "új perspektívát" ad majd a franchise-nak, de a nevét még nem hozták nyilvánosságra.

A háromdimenziós formátum eddig jövedelmezőnek bizonyult minden olyan horrorfilmnél, amit így prezentáltak. Az év elején megjelent Véres Valentin és a most hétvégén bemutatkozó The Final Destination, a Végső állomás széria negyedik darabja is kimagaslóan jobban teljesített a 3D-s vetítéseken mint a hagyományos formátumban, így az ezzel járó többletköltséget megéri befektetni. Jövőre további hasonló háromdimenziós horrorfilmek és thrillerek is érkeznek, köztük a Piranha 3D és a Joe Dante rendezésében készülő The Hole.
 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr381350269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása