Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elmúlt időszakban sok találgatás zajlott, hogy megvalósul-e, vagy nem, az egész projekt igen képlékenynek tűnt, ám most a Warner Bros. és a Leonardo Di Caprio tulajdonában lévő Appian Way produkciós iroda bejelentette, hogy szerződtette Catherine Hardwicke-ot, hogy megrendezze a legendás Piroska és a farkas gótikus újragondolását, mely a The Girl With the Red Riding Hood címmel fut. A forgatókönyvet David Leslie Johnson írja, aki a nemrégiben sikeresen futott Orphant is jegyezte.

A történetről nem sokat lehet tudni, ám a rendezőnő korábbi ténykedéséből kiindulva legfeljebb annyit, hogy esetleg vérfarkasos szállá alakul a mezei nagymamaimitátor canis lupus, és talán tini szerelmi háromszög is lesz benne. Ez alapjaiban véve lehetne jó is, ám elég ha annyi mondunk, hogy Twilight? Bizony, azt is Hardwicke követte el. Szegény Grimmék pedig majd foroghatnak a sírjukban, ha olyan lesz, mint az Alkonyat.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121327568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása